Saint-Louis - Restauration à Bierset

Menu

Entrées Froides

Intitulé du plat Prix
Carpaccio de Boeuf

Beef carpaccio with parmesan shavings, rucola, grilled pine-nuts and balsamic cream

Rundscarpaccio met parmezaanschilfers, rucola, gegrilde pijnboompitten en balsamico crème

15,00€
Salade Caesar façon Saint-Louis

Caesar salad Saint-Louis style

Caesar salade Saint-Louis stijl

16.00€
*Salade du Chef* : Salade Méditerrannéenne (Tomates confites, courgettes, poivrons, feta, oignons frits, olives, huile d'olives)

*Chef’s salad* :

Mediterranean salad (Confit tomatoes, zucchini, peppers, feta, fried onions, olives, olive oil)

*Salade van de Chef* :

Mediterrane salade (Gekonfijte tomaten, courgette, paprika, feta, gebakken uitjes, olijven, olifolie)

14.50€
*Inspiration du Chef chaude* : Moules natures ou vin blanc ou crème, frites & salade

*Chef's choice hot starter* : Natures Mussels or white wine or cream, fries and salad

*Voorgerecht keuze van de Chef* : Natuur of witte wijn of room Mosselen,frietjes en sla

23.00€

Entrées Chaudes

Intitulé du plat Prix
*Soupe de saison* : Gaspacho de tomates & concombres

*Seasonal soup* : Gazpacho with tomatoes and cucumber

*Seizoenssoep* :  Gazpacho van tomaten en komkommer

6.00€

Viandes

Intitulé du plat Prix
Boulets à la Liégeoise, grosses frites et mesclun

Liege style meatballs, French fries and mixed salad

Luikse gehaktballen, frieten en salade

16.50€
*suggestion du Boucher* : Entrecôte de Boeuf "BBB" grillée, PDT rôties & salade

*Piece of butcher's meat* : Grilled "BBB" beef entrecote, roasted potatoes and salad

*Vlees suggestie van de Slager* : Gegrilde rundvlees steak "BBB" met geroosterde aardappelen en sla

24.50€

Poissons

Intitulé du plat Prix
Pavé de saumon grillé, rondins de poireaux grillés, riz basmati au paprika

Grilled salmon steak, grilled leek, basmati rice with paprika

Gegrilde zalmfilet, gegrilde prei, basmati rijst met paprika

21.50€

Petite restauration

Tour du monde

Intitulé du plat Prix
Burger "Paris-New-York aller simple" 90 Gr "pure BBB"

Burger "Paris to New-York 1 way flight" 90 Gr "BBB meat"

Burger "Paris-New-York enkel vlucht" 90 Gr "BBB rundvlees"

15.50
Burger « Paris - New-York aller / retour » 180gr pure "B.B.B"*

Burger « Paris to New-York return flight » 180gr pure "B.B.B" beef

Burger « Paris-New-York heen terug » 180gr pure "B.B.B" rundvlees

 

18.50€
Wok de légumes ou Wok de scampi à l'asiatique

Vegetables Wok or scampis wok Asian style
Groentewok of aziatische wok met scampis

14,50€ / 17,00€
*Pasta fresca della Mamma* : Tagliatelles à la Napolitaine (Tomate - basilic - olives vertes)

*Pasta fresca della Mamma* : Neapolitan tagliatelle (Tomato - basil - green olives) 

*Pasta fresca della Mamma* : Tagliatelle in napolitaanse stijl (Tomaat - basilicum - groene olijven)

14.50€
*Souvenir des U.S.A* : Spare - Ribs de porc au miel, potatoes & salade Coleslaw

*Travel souvenirs* : Spare - Ribs of pork marinated with honey, potatoes ans Coleslaw salad

*Reizen souvenirs* : Spareribs, gemarineerd in honing, aardappelen, Coleslaw salad

19.50€

Dessert

Intitulé du plat Prix
Dame Blanche ou Noire (glace vanille ou chocolat, chocolat chaud, crème fraîche)

Dame Blanche or Noire (vanilla or chocolate ice cream, hot chocolate sauce, whipped cream).

Dame Blanche of Noire (vanille of chocolade ijs, warme chocoladesaus, slagroom).

6.50€
Salade de fruits et sa boule de glace vanille

Fruits salad & Vanilla ice cream.

Fruitsalade en vanilla ijs.

6.50€

*En hommage à l’aviateur américain Charles Lindberg, qui traversa l’océan Atlantique de New-york jusqu’à Paris, les 20 & 21 mai 1927, à bord du « Spirit of Saint-Louis ».
*In homage to the American aviator Charles Lindbergh, crossing the Atlantic Ocean from New York to Paris on 20 and 21 May 1927, aboard the “Spirit of St. Louis”.
*Ter ere van de Amerikaanse vliegener Charles Lindberg die de Atlantische ocean overstak van New-York naar Parijs, op 20 & 21 mei 1927, aan boord van de “Spirit of Saint-Louis”.